Robert Kirkman a Laurennel folytatott tárgyalásokról
2018/03/15

A The Walking Dead stábja még mindig Lauren Cohan nélkül készül a 9. évadra, és kit is lehetne erről a leginkább faggatni mint a sorozat kreátorát, Robert Kirkman-t. A stáb többi tagja már csatlakozott a 9. évadhoz, de Lauren még mindig nem állapodott meg az AMC-vel. A Screen Junkies interjúja alatt Kirkman-t megkérdezték, hogy állnak a trágyalások, mire ő kis hezitálás után ennyit fűzött a témához:

“Ó, ezt semmilyen módon nem kommentálom. Mi folyik itt…tippem sincs, én csak iszom a levét. De úgy értem, Lauren csodálatos színész és sajnos sok minden kiszivárgott a sajtóba, de a dolgok még mindig nem kiforrottak.”

A két fél még továbbra sem tudott megegyezni, mivel Cohan azt szerette volna elérni, hogy fizetése hasonló legyen az Andrew Lincoln és Norman Reedus által kapott összeghez. A források szerint ez AMC egy hosszútávú, szerény fizetésemelést ajánlott fel Cohannek, de a hírek szerint ezt visszautasították, és a színésznő oldalán nem aratott osztatlan sikert.

Még több olaj a tűzre, hogy Lauren csatlakozott az ABC egyik drámájának, a Whiskey Cavalier csapatához. Bár még nem tisztázott a két fél megállapodása, Scott Gimple magabiztos abban, hogy Lauren másik munkája mellett is ki tudnak majd egyezni az ügy kapcsán.Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: