The Boy mini interjú
2016/06/13

Kedvencünkről semmi hír nem akad sajnos, most még közösségi oldalain sem posztol. Addig is, hogy legyen valami friss, hoztam egy rövidebb interjút, ami még a The Boy kapcsán készült Laurennel.

Mi volt az első reakciód, amikor megláttad Brahms-t?
Meglepődtem. Lenyűgözött, hogy mit tud egy baba közvetíteni. Ez nem olyan, mint a többi horror, ahol bábúkkal terrorizálnak. Néha annyira igazinak tűnt. A filmebli karakterem személy szerint néha mulattatott.

Hogyan hangolódtál rá Brahms-ra a forgatásokon?
Gyakran beszéltem vele a forgatáson, hiszen része volt annak. Mindig névszerint utaltunk rá, úgy mintha valós személy lenne.

Mitől más ez a film, más horror filmektől?
Azt hiszem ez egy olyan film, ami kiemeli a veszteség drámáját, az őrületet és tele van cselekvéssel. A történetben láthatjuk, ahogy a karakterek különböző módokon néznek szembe a veszteségekkel.

Mit tettél volna Greta helyében?
Nem tudom. Nem tudom elképzelni, mit tennék egy ilyen helyzetben, de azt hiszem, ha én egy ilyen furcsa gyerek dadája lennék, szólnék a barátomnak, hogy vigyen ki onnan.

Egy csomó pénzért sem maradnál?
Nincs az a pénz, hogy maradjak. Az egyetlen ok, amiért talán maradnék, az a saját kíváncsiságom. Az karakterem azt hiszi talált valamit, amiért érdemes élni.

A The Boy és a The Walking Dead után, kevésbé félsz a horror filmektől?

Elvesztettem az érdeklődésem a horror filmek iránt, nem látok semmit, ami megrémítene, mivel nekem szeményes tapasztalatom van. Szeretem ezt a fajta karaktert játszani, mert nem viszem haza a munkát, és nincsenek rémálmaim. Tinédzser koromban sok horror filmet néztem, de eljött az a pont, amikor már nem. A sors furcsa fintora, hogy most dolgozom rajtuk.

Volt amikor megijedtél a forgatások alatt?
Volt bennem egy kis pánik, nem tagadom. Sokat forgattunk Brahms-al. Ami igazán meglepett, az a végtermék, ami teljesen más volt egyben, zenével, hangokkal, képekkel.

Hiszel a természetfeletti erőkben?
Igen. Azt hiszem. Soha nem tapasztaltam, de vannak barátaim, akik esküdni mernek, hogy ők átéltek már ilyet. Bár én nem vagyok fogékony, hogy kommunikáljak a természetfelettivel, sokan vannak, akik erre képesek.Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: