Támogatott szervezetek

Lauren is a jótékonykodó sztárok közé tartozik, és a választott támogatott szervezetei között az látszik a leginkább, hogy a gyerekek állnak nagyon közel a szívéhez, ami nem csoda, hiszen gondolkodott rajta, hogy gyermekpszichológus legyen.

ATLANTA MUSIC PROJECT

Az Atlanta Music Project egy 2010-ben alakult szervezet, mely azokat az atlantai gyermekeket támogatja a zeneoktatásban, akiknek erre nincs keretük. A tandíj mentes oktatással segítenek elérni azt, hogy a zene álltal a világunk is jobbá váljon.

STRIVE INTERNATIONAL

A Strive International 1984-ben alakult azzal a céllal, hogy a krónikus munkanélküliséget megszüntessék, a munkanélküliek álláshoz jussanak, de meg is tarthassák azt.

GOOD PLUS FOUNDATION

A GoodPlusFoundation 15 éve van jelen, ezalatt világszerte rengeteg támogatót szerzett már. A céljuk az, hogy segítsék azokat a szülőket a gyereknevelésben, akik nehéz anyagi helyzetben vannak. Támogatják az első gyermeket vállaló anyákat, az apukák bevonásával, azokat is, akik egyedül maradnak gyermekükkel, hogy kedvező feltételekkel induljon egy csöppség élete.