Walker Stalker Con, Mile 22
2018/03/11

Az idei év londoni Walker Stalker Con eseményen – amit ma és tegnap rendete eredetileg úgy volt, hogy kedvencünk is részt fog venni, de március 08.-án kedvencünk Twitter üzenetben szomorította el rajongóit, hogy mégsem tud részt venni az eseményen, melynek hivatalos oldaláról azt is megtudhattuk, hogy Lauren forgatási rendje változott (vélhetően az új sorozatának rendje), emiatt kellett visszamondania a megjelenését.

Lauren Cohan: Sziasztok, édes drágáim. Nagyon szomorú vagyok és elnézéseteket kérem, amiért nem tudunk ezen a hétvégén találkozni. Ott lennék, ha tudnék, de tudjátok, lélekben ott vagyok! – Twitter, 2018. 03. 08.

Lauren új filmje a Mile 22 2018 júliusában debütál az USA-ban. Hoztam nektek néhány információt, amit tudunk a filmről, illetve néhány képet is, ami a forgatáson készült, van ami candid kép, van bts és közösségi képek is akadnak vegyesen. Egy videót is hoztam, amiben Lauren a forgatáson látható.

 • A filmben egy CIA ügynök és egy indonéz rendőr kényszerülnek együttes munkára, hogy leleplezzenek egy szélsőséges politikai korrupt ügyet
 • Lauren oldalán olyan színészeket láthatunk majd, mint Mark Wahlberg, John Malkovich, Ronda Rousey és Iko Uwais
 • A filmet 2018. július 20.-án mutatják be az USA-ban, míg az Egyesült Királyságban augusztus 10.-én debütál
 • A filmet Bogotában és Atlantában forgatták
 • A filmet Peter Berg rendezi, az írók pedig Lea Carpenter és Graham Roland (Lost, A Szökés)
 • icon-camera Galéria linkek
  Misc
  Munkálatok > Filmek > Mile 22 (2018)  Szólj hozzá Te is!


  Hozzászólás: