Lauren új szerepben?
2018/03/06

Bizonytalanság övezi a The Walking Dead sorozat Maggie Greenejét alakító Lauren Cohan-t, aki még nem írta alá a szerződést a 9. évadra, ezzel szemben csatlakozott az ABC pilotjához a Whisky Cavalier sorozatban.

Cohan játsza Frankie Trowbrige CIA ügynököt (akinek fedőneve Fiery Tribune), akinek együtt kell dolgoznia Will Chase FBI ügynökkel (fedőneve Whisky Cavalier és Scott Foley alakítja majd), ebben a belsőügynöki drámában.

Az, hogy ez mit jelent Lauren Cohan jövőjére nézve a The Walking Dead-el kapcsolatosan, még nem tisztázott. A 8- évad mind Cohan és mind Maggie számára jelentheti a végét, vagy a színésznő korlátozott megjelenését a 9. évadban, vagy a sorozat visszatérőjeként, ha a Whisky Cavalier félévados belépővel érkezik 2019-ben. Vagy amennyiben az ABC új műsora nem fut tovább sorozatként, akkor Cohan a 9. évadon túl is szerepelhet a TWD-ben egy új szerződéssel. Ez határozottan nyomást gyakorol az AMC-re, hogy valamilyen alkut kössön a színésznőre Maggie karakterének esetleges végjátéka kapcsán.Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: