Születésnap, Health Magazin interjú I. rész
2017/01/08

Sziasztok! Kedvencünk a tegnapi napon ünnepelte 35. születésnapját. Ezúton, szeretnék kívánni neki Nagyon Sok Boldog Születésnapot a magyar rajongók nevében is! 🙂

Elkezdtem nektek lefordítani a még tavaly novemberben megjelent Health magazin interjút Laurennel. Nagyon érdekes, sok újdonságot megtudhatunk belőle kedvencünkről, például, hogy nem bírja a vért és a tűket. De olvassátok el lentebb, hamarosan érkezik a folytatás is. 🙂

Amikor Lauren Cohan nem zombikkal harcol a The Walking Dead-ben, akkor gyilkos edzéseken vesz részt, meditációs lelkigyakorlatokat csinál, hogy kiegyensúlyozott maradjon. Lauren Cohan, a The Walking Dead sztárja, a TV egyik legvéresebb sorozatában játszik, de a valóságban a saját vérének látványát sem tudja elviselni.

“Vért adni, vagy egy tű közelében lenni, a legrosszabb.” – mondja, miközben kezét rákulcsolja egy fél pohár koffeinmetes kávéra a egy, a new york-i Central Park közelében lévő étteremben.

“Nemrég fizikailag is megtapasztaltam, arra gondoltam, hogy csak nézni fogom, tudom mi fog történni, így nem lehet baj. És elájultam. Hegyes dolgok? Semmi probléma. Csak ne kerüljön a bőrömbe.”

Az éles dolgok természetesen végig jelen voltak a The Walking Dead-ben – az AMC sorozata, a zombi apokalipszisról -, ami 2010-ben debütált. Lauren játsza Maggie-t, egy farmer lányát, aki zombivá válik, miután meggyilkolták, egy szerep, ami érzelmi és fizikai is egyben. A sorozat most a 7. évadánál tart és mi leültünk Laurennel (34), akivel beszélgettünk, hogyan tartja magát karban, az edzések alatti sírásról és persze, a zombik gyilkolásáról.

A sorozatot Georgiában forgatjátok, szóval mi a legjobb abban, hogy a Hollywoodi buborékon kívül dolgoztok?
Mi egy órára vagyunk a város déli részétől (Atlanta). Megtanultam, hogy az erő mély kötődést hoz létre – az emberek, a tárgyak, és a történelem. A legviccesebb része, hogy ez egy család. Mindenkihez nagyon közel állok, és mi vagyunk az alapvető csoport oly sok éven át. És most van egy generációs Walking Dead babánk. Vannak játék estjeink, együtt főzünk, együtt eszünk.

Mi az az étel, amivel hatni szoktál a sokaságra?
Ez a kedvenc évszakom. Szószerint megőrülök az évnek ebben a szakaszában. Madáríjesztő szeretnék lenni. (nevet) És az egyik legjobb dolog, amit tudok csinálni az a sütőtökleves pirított tökmaggal és pesztóval a tetején. Szintén készítek sült pisztrángot, daikon retekkel és miso-val, ami másnapra még finomabb.

Maggie nagyon sokat fejlődött fizikailag az évek során. Van valami fizikális dolog, ami meglepett, hogy képes vagy rá?
Fizikális szinten ez nagyon nagy kihívás. Egyes jelenetek sokkal nehezebbek, mint mások. Néha nem hiszem el, hogy képes vagyok ennyit futni, mint a sorozatban. Annyi futás és történés van. De én szeretem ezt, mert jó lehetőség a feszültség levezetésére.

Voltak sérüléseid a forgatás alatt?
Ó, millió. Volt néhány autóbalesetem a 20-as éveim elején, ami miatt eléggé rossz volt a hátam. A sorozat első két évadában mindig fájt a hátam, de amióta ilyen sok fizikális eleme van a show-nak, jó kondiban vagyok. Most vagyok a legjobbban egész életem során.

Milyn edzéseken veszel részt a képernyőn kívül?
Most van a legjobb edzés rendszerem. AJ Fisher személyi edzővel dolgozok együtt 3-4 alkalommal egy héten, vagy személyesen, vagy Skype-on. A beállító és erősítő gyakorlatok az alapjai az edzésemnek. Nem volt eredményes az edzésem, ha nem halok meg a 90 perc után. (nevet)

Szoktál sírni?
Van az a pont, amikor csak hisztérikusan nevetek egy 40 kg-os súllyal a csípőmön. És ő olyan lágy hangon, mint egy iskolai tanár vesz rá a legőrültebb dolgokra. Ez olyan, amikor ő azt mondja “Csak még egyet.”, én meg: “Te ezt nem érted.”

Nem tudok együtt dolgozni olyanokkal, akik kiabálnak rám.
Én sem! Amikor azon a ponton vagyok, hogy nem tudom folytatni, szükségem van arra, hogy neveljenek. Mert a mikor elérem a leggyengébb pontomat, szeretem azt kiabálni, hogy “Ne kiabálj velem, amikor most vagyok a legmélyebb gyengeségem pontján!” Szóval utána megcsinálom, aztén hétvégén jógázom és egy héten van egy nap pihenőm.

Tehát semmi mozgás?
(Mosolyog)20 000 lépést megteszek. De csak sétálok!

Saját fordítás! Folytatás hamarosan…Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: