Cikk a TWD-ről
2016/06/14

Friss után kutatva találtam egy cikket a neten, amit az ORIGO tett közzé. Megtudhatjuk belőle, hogy a hetedik évad részeit nem időrendben veszik fel, és azt is, hogy Lauren-t eddig senki nem látta a felvételeken, bár utóbbit valaki már cáfolta. Akit a pletykák szerint eddig senki nem látott, az Steven Yeun, aki jelenleg egy másik proejkten is dolgozik. Ti mit gondoltok?

Összezavarják a rajongókat a Walking Dead alkotói

A The Walking Dead alkotói mindent megtesznek azért, hogy ne derüljön ki idő előtt, hogy kire sújtott le Negan a szögesdróttal megspékelt baseballütőjével. A The Walking Dead alkotói direkt felborították a forgatási rendet, összevissza veszik fel a hetedik évad történéseit, hogy ne derüljön ki, ki halt meg a hatodik évad legvégén – mondta a sorozat producere, rendezője és maszkmestere, Greg Nicotero az IGN-nek.

Az alkotók azért kavarták meg a forgatási rendet, mert gyanítható volt, hogy a stábtagok, esetleg szemfüles lesifotósok kiszivárogtatják majd, hogy ki az, aki ott van a forgatáson – amiből következtetni lehet arra, hogy ki nincs. A nevek így is érkeztek a stábtagoktól, eddig három szereplőt nem látott még senki: Lauren Cohan (Maggie), Christian Serratos (Rosita) és Steven Yeun (Glenn) nem jelent még meg a forgatáson, utóbbi épp Dél-Koreában dolgozik az Okja című filmen.

Simán lehet azonban, hogy mégsem hármuk közül kerül ki Negan áldozata, miután nem időrendben forgatnak, később is felvehetik az ő jeleneteiket. Ugyanígy, az sem garancia a túlélésre, ha valakit láttak már a stábtagok, hiszen, ha mást nem, visszaemlékezésekben bárki megjelenhet.

Forrás: @Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: