Újabb interjú a TWD-ről, zombi bébiről, egyéb dolgokról
2016/04/21

Mára egy újabb interjút hoztam nektek, aminek ismét a TWD fináléja áll a középpontjában, de vannak benne újdonságok is, többek között, hogy Lauren vendég szereplő lesz a The Mindy Project című sorozatban, mely május 10-én fog adásba kerülni.

Lauren Cohan nagymamája szerint, unokájának fegyvert kellene magával hordania. “Ő eléggé régimódi.” – magyarázza Cohan, aki a fegyverrel remekül bánó Maggie-t alakítja a zombi apokalipszisról szóló The Walking Dead-ben. A nagymamája úgy véli, ez egyfajta biztonságot adna. Lauren a nagymamája rekedtes hangját utánozva mondja: “Csak tedd be a kesztyűtartódba. Vezetsz. Úgy értem, néha kinnt vagy a semmi közepén. Csak tedd be a kesztyűtartódba.” – mondja Cohan nevetve. Nem gondolja, hogy élőhalottakkal kellene odakint a hőségben harcolnia.

Az egyetlen fegyver, amely a brit színésznő arzenáljában található ma, az egy adag Carved Turkey szendvics a Subway-ből. Lauren a GoodPlus Foundation-nel karöltve New York-ban tölti ezt az áprilisi napot, a nehéz sorsú családok társaságában, akiknek a Subway biztosítja az ebédjét. Személyesen, Cohan nagyon élénk. A nagyapjáról mesél, aki egy igazi merész művész volt, és arról, hogy mérlegeli, létre kellene hoznia egy csak női szereplős show-t, amit a papája inspirált. Amikor nem jut eszébe egy szó, ami már a nyelve hegyén van, az asztalra hajol, kezét előrenyújtva. “Többlet!” – kiáltja, amikor végre eszébe jut a szó. És nevet – nagyon sokat.

Mivel a mai napon felbukkan New York-ban, Cohan számít rá, hogy találkozni fog néhány izgatott rajongóval. És tudja, hogy nem tud szembenézni velük anélkül, hogy ne kérdezzenek tőle a TWD 6. évadának fináléjáról.

“Mindenképpen megfogják kérdezni, kit ölt meg Negan. Fel vagyok rá készülve.” – mondja Cohan, amint egy manhattan-i iroda konferencia termében ül, ahol interjúkat ad, mielőtt segítene a helyi családoknak. De vajon mit fog nekik mondani?

“Annyit tudok mondani, nem tudok erre mit mondani, és hogy nem tudom.” – mondja. “Az a sok hang effekt, amit hallottatok, mindenki próbálja elkülöníteni – mi sem tudjuk ki kiabált, vagy mit mondott, mert külön vettük fel ezeket a jeleneteket. Minden kiderül októberben.”

Lauren szintén számít a Maggie sorsával és a babájával kapcsolatos kérdésekre is. Ismeri azokat a fan teóriákat, melyek szerint a baba már méhen belül elhalt, és zombi lett, és most eszi őt belülről, lassan kifelé haladva. De a színésznő elveti ezt a hipotézist. “Túl kicsi” – mondja, aztán kijavítja magát (mivel az interjúban, azt mondja She’s too little, arra utalva, talán kislány lesz – a szerk.). ‘Akár fiú akár lány. Nem tudom még milyen nemű a baba.” A gyermek további sorsáról azt mondja, nem tud nyilatkozni. “Úgy gondolom ez a sorozat, az egyike a legnagyobb folytatásos sorozatoknak a TV-ben.”

Lauren azt mondja, az emberek, amikor felismerik őt, sokszor Maggie-nek nevezik.

“Amikor valaki feleszmél, meg fogja kérdezni: “Te Lauren Cohan vagy?”, de valószínüleg, előtte megnézi a telefonján.”

Cohannek kevés köze van életben Maggie-hez. Az egyetlen, amivel a karakterével osztoznak, a rövid pixi haj, amit Enid vág rövidre a 6. évadban. Cohan azt mondja, hogy ő határozottan nem híve a drámai jeleneteknek, Maggie-vel ellentétben, amik a karakter vérében vannak. Cohan azt is elmondja, hogy az ez évi küldetése, hogy a halálnak márpedig akkor is van ellenszere.

A Mindy Project ebben az évadában való szereplése felfedi az ő komikus oldalát is. Mindy Kaling, mint kiderült, nagy rajongója Cohan munkájának és fordítva.

“Megszállottja vagyok, hogy milyen okosak, viccesek, valódiak, az írásai és a sorozat.” – mondja Cohan.

Lauren Mindy karaktere- akit, május 10-én ismerünk majd meg – belekeveredik egy szerelmi háromszögbe Garret Dillahunt-al és Ike Barinholtz-al, meséli el a színésznő.

“Nem hinném, hogy Mindy akarná, hogy a szerepemről beszéljek még, de annyit mondhatok, nagyon mókás. Tele van rengeteg mókával.”

És azután, hogy 5 évadon keresztül alakított egy olyan karaktert, aki elvesztette az apját, az anyját, a testvérét, és lehetséges, hogy a meg nem született babáját is, Cohanre ráfér egy kis móka.Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: