HuffingtonPost interjú
2016/04/20

Eddig volt már néhány részlet a HuffingtonPost interjúból, de most lefordítottam nektek az egészet. Remélem tetszeni fog 🙂 Főként a TWD finálé a téma, de Lauren imádott Subway étterméről is szó esik.

Milyen érzés volt a finálé?
Mi tudtuk, hogy ez óriási hatással fog bírni, és azt hiszem a kreátoraink tudták, hogy ez lefogja forrázni az embereket.

Te és Negan játszátok Batman szüleit. Mi van? Hogy történt mindez?
Tudom. Ez teljesen véletlen. Ez még azelőtt volt, hogy csatlakozott a stábhoz Negan-ként, mivel ezt a jelenetet majdnem két évvel ezelőtt vettük fel.

Hű, szóval fogalmad sem volt róla?
Nem, és tudtuk, hogy ez mekkora őrültség. Amikor először forgattunk együtt, nevettünk, mert a két munka nem is lehetett volna különbözőbb egymástól.

Mit gondolsz a rajongók erős reakciójáról a fináléval kapcsolatban?
Nem hiszem, hogy ilyen mély reakciót váltott volna ki, ha az embereket nem érdekelné és az íróink nem építettek volna erre a kapcsolatra a rajongók és a sorozat között. Rosszul érzem magam, hogy ennyire megtörtek, de annak örülök, hogy elkísértek minket erre az utazásra. És ha ez vigasztal mi mindannyian egy csónakban evezünk. De azt hiszem ez hihetetlenül izgalmas. És bosszantó is. Ez olyan, mint bármi más. Mint, amikor nem tudod elérni, hogy a Mikulás karácsony előtt két nappal jöjjön. Ő pont karácsony napján jön! Egyébként Negan nem a Mikulás (nevet).

A forgatókönyv alapján, ez mindig is egy folytatásos sorozat volt?
Igen, tudtuk, hogy sok bizonytalansággal fog véget érni. És nem tudjuk. Olyan, mint amikor megvannak a lehetőségeink, de mégsem tudjuk mi történik valójában.

Szóval neked megint filmezned kell majd a színhelyen?
Talán. Csak nem tudjuk pontosan mi fog történni idővel. Ez még mindig egy megoldatlan dolog. Úgyértem a készítők nyílván tudják mi fog történni, és azt hiszem nekünk könnyebb, hogy mi nem. Most az egyszer.

Ez azt jelenti megint vágatsz a hajadból?
Igen, úgy értem, csak párcentit. Már ha vissza megyek…

Ó, hé!
Tudom, ez annyira… (nevet).

Milyen volt valójában leforgatni az utolsó jelenetet?
Tudtuk, hogy fel leszünk sorakoztatva, és hogy az “eeny, meeny, miny, moe”-val fog véget érni. Szörnyű volt elolvasni, de addig kevésbé foglalkoztam vele, amíg el nem érkezett a felvétel napja.

Negan adott hozzá valamit a nyelvéből, amit a képregényben is használ?
Igen, szóval mi megkaptuk a PG és a 17 éven felüli verziót is. Olyan hülyének érzem magam, hogy így mondom ezt. De igen, határozottan. Ez van a DVD-n és Blu-ray-n is.

Voltak esetleg kukák ott, ami alatt elbújhattak volna?
Nem, de a kocsi alatt eltudtak volna, legalábbis így gondolom.

Miért vágatta le Maggie a haját?
Azt akarom, hogy az emberek kicsit foglalkozzanak magukkal. Akár nőként, akár férfiként gondolkodom, a hajvágás egy szimbolikus evolúciónak számít. Mindegy, hogy levágja az egészet, vagy leborotválja. Egyébként én le akartam borotválni, de azt hiszem ez nem lett volna megfelelő, azt kell, hogy mondjam. Ez felkészülés, alkalmazkodás.

Azért esik a földre, mert valami baj van a babával, vagy ez csak a rossz hajvágás miatt van?
Nem, mindenképpen nagy fájdalmai vannak. Ez az amit kivehetünk Enid szavaiból, amikor megkérdezi: “Mi folyik itt?”, mire Maggie azt feleli, “Valami baj van.” És amikor azok a fickók elkaptak minket, volt valamiféle intuitív ösztön, de fizikai fájdalom is. Millió különböző módon lehet értelmezni.

Ki fog jutni valaha Enid abból a szekrényből?
Tudom! Annyira igazságtalan! De engem most Carl frusztrál leginkább.

Igen, csak bezárja őt oda és ott hagyja.
Mi van ha ezt senki nem csinálja vissza!

Hosszú ideig el lenne odabennt.
Nem tudom milyen sokáig élhetsz egy szekrényben. Előbb-utóbb ennie kell. Vannak ott ruhák? És Enid egy eszköz is. Határozottan ravasz. Ha valahogy követett minket az erdőbe és ő most védett és láthatatlan. Nem, ő nem…Álmok, álmok.

Tényleg, mi lett Jesus-el? Ő is eltűnt.
Igen, Jesus, Carol…Morgan, Enid, Heath, Tara. Egy markonyi ember, akiket a végén nem láttunk…

Mit kapna egy zombi a Subway-ből?
Jobbá válnának (nevet). Csak vicceltem. Azt hiszem jobban járunk, ha a zombiknak vesszük meg a Subway-t, ha nem akarjuk elriasztani az embereket.

A Subway túl élne egy zombi apokalipszist?
Nem, mert túl friss.

A ‘Happy a flúgos golfos-ban”, Adam Sandler egy Life kártyáért, kap egy ingyen Subwayt. Vajon ez létezik, te használtad már?
A nap végén fogok kapni ilyet.

Hűha, és mit szeretnél?
Extra sajtot, extra pulykát és, hogy ne kelljen sorban állni. Persze ez sajnos nem a valóság (nevet).Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: