Lauren a 6. évad fináléjáról és találgatások a 7. évadról
2016/04/16

Kit fog Negan megölni a TWD-ben, és mi fog történni Maggie-vel a 7. évadban? Amíg mindenki azon csodálkozik, hohy Negan kit ölt meg a 6. évad sokkoló fináléjában, ott volt még a fő kérdés: Maggie tényleg beteg vagy van valami probléma a terhességével?

Annak, hogy Negan elkapta Rick-et és csapatát a TWD-ben, csak annyi oka volt, hogy megpróbáltak segítséget kapni a Hollitop kolóniától, mivel Maggie nagy fájdalmakat érzett és állapota gyorsan romlott. A csapat azt hitte, hogy Hollitop-ban segítséget kapnak majd.

Sajnos Maggie és a csapat nem jutott el Hollitop-ba, ehelyett elfogta őket Negan, aki megemlítette Maggie-nek, hogy segíthet őt megszabadítani a fájdalmától, de Glenn ekkor felugrott, hogy megvédje őt. Azonban Negan bárkit megölhetett. Sokan jósolják azt, hogy Glenn meghalt.

Lauren a Huffington Post-nak és a The Wall Street Journal-nek nyilatkozott arról, hogy nem tudja ki halt meg. Azonban a rajongók meghallgattak egy lassított felvételt, amin hallatszott, ahogy Maggie sikoltozik, Glenn pedig azt mondja “Mag” vagy “Maggie”, amelyek a képregényben az utolsó szavai voltak. Lauren elmondta a Huffington Post-nak, hogy a jelenetet a sikolyokkal külön vették fel, így a rajongóknak akár igaza is lehet.

A TWD spoilerek szerint Maggie nem lehett, aki meghalt. Továbbra is szükségünk van rá, hogy megtudjuk mi van vele és a babával. Lauren azt is elmondta a The Wall Street Journal-nek, hogy nem tudja mi fog történni Maggie-vel és reméli, ha a karaktere életben marad, “csak” vakbélgyulladása van.

“Mindenképpen nagy fájdalmai vannak. Ez az amit kivehetünk Enid szavaiból, amikor megkérdezi: “Mi folyik itt?”, mire Maggie azt feleli, “Valami baj van.” És amikor azok a fickók elkaptak minket, volt valamiféle intuitív ösztön, de fizikai fájdalom is. Millió különböző módon lehet értelmezni.” – mondta Lauren a Huffington Post-nak.

Scott M. Gimple azt mondja, mindenképpen meg fogjuk tudni, mi történik Maggie-vel a 7. évadban.

“Nem akarom elmondani, mi az pontosan, de a diagnózis meglesz majd osztva valamilyen úton módon. Majd így vagy úgy, megtudjátok mi történt.Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: