Üdvözöllek titeket az l-cohan.com-on!
2016/04/10

Sziasztok! Ezennel üdvözöllek titeket az L-COHAN.COM-on, mely – bizonyára már rájöttetek – a The Walking Dead tehetséges színésznőjével, Lauren Cohannel foglalkozik.

Már kicsivel több, mint egy hete szorgosan dolgozok az oldalon, amikor csak tehetem, és nagy lelkesedéssel vágok most bele. Amit szerettem volna a nyitásra, hogy ne egy üres oldalt kapjatok csak, nos ezt sikerült megvalósítanom, ugyanis néhány menüpont már található a Lauren menüben, és a galériában is több, mint 2000 kép található, ami magába foglalja a színésznő eddigi összes fotósorozatát, és a 2016-os és 2015-ös megjelenéseket, néhány candid képet és közösségi média fotót, természetesen ez csak tovább fog bővülni a következő napokban/hetekben.

Lauren azóta nagy kedvencem, amióta a második évadban csatlakozott a TWD csapatához, és már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy szívesen vezetnék róla egy oldalt. Végül új filmje a The Boy, adta meg a végső lökést, hogy márpedig én nyitok egy oldalt róla, hiszen abban is rendkívül jól játszotta a karakterét. Múlthéten sikeresen meg is kaptam a domain-t, és most itt vagyok, hogy hozzam nektek a frisseket Lau-ról. Remélem ti is annyira sok örömötöket lelitek majd az oldalban, mint amennyire én, habár még csak most indult. 🙂Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: